Φιλοσοφία

 

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, θέσαμε ως πρωταρχικό μας σκοπό το χτίσιμο της αξιοπιστίας και του σεβασμού με τους συνεργάτες,

τους προμηθευτές και το ανθρώπινο δυναμικό μας. Με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, πάνω από 200 ευχαριστημένους συνεργάτες και σταθερούς προμηθευτές,

κάθε μέρα επιβεβαιώνουμε έμπρακτα την ανθρωποκεντρική μας αντίληψη και τη συνεχή προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι.

 

Ιστορία

 

H έναρξη της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας της Εταιρίας μας πραγματοποιείται το 1985 αποκλειστικά ως αντιπροσωπεία Λιπαντικών της AVIN στην Εύβοια, υπό την Ιδιοκτησία του Κωνσταντίνου Οικονόμου.

Το 1987, η εταιρία επεκτείνεται και ιδρύεται το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, το οποίο αποτελεί το πρώτο Πρατήριο της AVIN στον Νομό της Εύβοιας.

Το 2004 η επιχείρηση πήρε την σημερινή της μορφή ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο.Ε. υπό την Διεύθυνση των Δημήτρη, Νικόδημο και Χαράλαμπο Οικονόμου. Η εταιρία μας ανανεώθηκε, πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση των εγκαταστάσεών μας, δημιουργήθηκαν πρόσθετες σύγχρονες υπηρεσίες, αναπτύχθηκε το εμπορικό τμήμα, προστέθηκαν προϊόντα και μηχανήματα και αυξήθηκε ο στόλος μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το 2012 πιστοί στην πορεία της επιχειρηματικής μας εξέλιξης, η εταιρία επεκτείνεται και στον τομέα των στερεών καυσίμων. Αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα όπως καυσόξυλα και Βιομάζα (PELLET), σε νέες ειδικά διαμορφωμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 2.000τ.μ στο Κέντρο της Χαλκίδας.

Το 2020 δημιουργήσαμε τη νέα μονάδα της “οικογένειας καυσίμων” όπου ετοιμάσαμε ένα υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων της ΑVIN, με μεγάλη ποικιλία σε λιπαντικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων, πλυντήρια οχημάτων υψηλής ποιότητας, πλήρεις εταιρικές υπηρεσίες αλλά και ένα “quick stop” για να απολαύσετε τον καφέ σας! Σας περιμένουμε στο 6ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Χαλκίδας-Ν. Αρτάκης.

Εργαζόμαστε με γνώμονα την άμεση επαφή και τον σεβασμό προς τον πελάτη, με προσωπική καθημερινή εργασία όλων μας ώστε να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες, να εξελισσόμαστε και να διευρύνουμε τους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας μας.

Για εμάς καίρια προτεραιότητα αποτελεί η σχέση εμπιστοσύνης και άμεσης επαφής μαζί σας και αυτή ακριβώς η σχέση Εμπιστοσύνης είναι που μας ανέδειξε και μας εδραίωσε ως Πρώτη Εταιρία στον χώρο των Καυσίμων στην Εύβοια.

 

Σκοπός - Αξίες

 

Στην ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αποστολή μας είναι να φέρνουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά και αξιόπιστες, από πλευράς ποιότητας, και εξοικονόμησης ενέργειας, λύσεις στον τομέα του καυσίμου και λιπαντικού κοντά στον επαγγελματία και τον τελικό καταναλωτή.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε θέσει ως στόχους μας:
• Την ανάπτυξη και τη διαφύλαξη άριστων σχέσεων συνεργασίας με τους επαγγελματίες πελάτες μας
• Τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους επαγγελματίες πελάτες μας και την παροχή λύσεων που να ενισχύουν το έργο και τη φήμη τους
• Τη συνεργασία με αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους που εγγυώνται την αξιοπιστία, απόδοση και τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων μας
• Την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και τη διαρκή βελτίωση των υποδομών μας για να εξυπηρετούμε άρτια τους πελάτες μας και να διευκολύνουμε την επιχειρησιακή μας λειτουργία
• Την παροχή εργασιακής ασφάλειας στους ανθρώπους μας και ενός περιβάλλοντος συνεργασίας πλούσιου σε ευκαιρίες ενδυνάμωσης, ανάπτυξης και εξέλιξης
• Τη χρηστή διαχείριση, ώστε να διασφαλίζεται η ικανότητα της εταιρείας να επενδύει στη βελτίωση
• Την υποστήριξη της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας και της κοινωνικής συνοχής
• Τη διαρκή ενδυνάμωση της φήμης μας και της υψηλής θέσης μας στον κλάδο


Σύμφωνα με την αποστολή και τους στόχους μας, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, καθώς και το ISO 45001. 2018 που σκοπό έχει να εξασφαλίζει τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της λειτουργίας μας και την παροχή στους πελάτες μας, στους συνεργάτες και στο προσωπικό μας μιας άριστης εμπειρίας συνεργασίας.

 

Στόλος Οχημάτων

 

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο άνω των 10 οχημάτων με σκοπό την άμεση διανομή.
Πετρελαίου Κίνησης σε κάθε Επαγγελματικό Χώρο, Εργοτάξια, Βιομηχανικούς Χώρους, Πλοία, Βιοτεχνίες.
Πετρελαίου θέρμανσης επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς χρόνους εξυπηρέτησης στην Ευρύτερη Περιοχή
Όλων των ειδών υγρών καυσίμων προς προμήθεια πρατηρίων AVIN στην Εύβοια και Βοιωτία με το ιδιόκτητο βυτιοφόρο μας.
Λιπαντικών και χημικών σε κάθε Επαγγελματικό Χώρο, Εργοτάξια, Βιομηχανικούς Χώρους, Πλοία, Βιοτεχνίες